Hapankorput

Tuote Makuprofiili Ainesosat (yliviivauksen jälkeen) Ravintosisältö* / 100 g
Kulkurin hapankorppu Reilusti hapan – kestosuosikki tattarijauho, täysjyväriisijauho, luomumaissijauho, pellavarouhe, psyllium, vuorisuola, juuri 1331 kJ (318 kcal); fettä 2,5 g; hiilareita 64,3 g; kuitua 8,9 g; proteiinia 11,1 g; suolaa 1,9 g
Kulkurin kuminahapankorppu Hapan + kumina (2,4 %) kuten Kulkurin, plus kumina 1322 kJ (315 kcal); rasvaa 2,7 g; hiilareita 62,2 g; kuitua 10,2 g
Junkkarin hapankorppu Miedosti hapan tattarijauho, pellavarouhe, psyllium, vuorisuola, juuri 1319 kJ (315 kcal); rasvaa 2,2 g; hiilareita 62,8 g; kuitua 9,4 g
Lukkarin hapankorppu Kohtuullisesti hapan, tef–tattari yhdistelmä tattarijauho, tumma tefjauho, pellavarouhe, psyllium, vuorisuola, juuri 1315 kJ (314 kcal); rasvaa 2,5 g; hiilareita 61,8 g; kuitua 10,5 g
Kalastajan korppu Reilusti hapan, hieman kookkaampi tattarijauho, täysjyväriisijauho, tattarilese, psyllium, suola, juuri 1342 kJ (320 kcal); rasvaa 2,4 g; hiilareita 64,4 g; kuitua 7,4 g
Kisällin korppu Tattariton, omenahappoinen, sydänmallinen täysjyväriisijauho, tumma tefjauho, maissijauho, pellavarouhe, psyllium, suola, juuri 1364 kJ (326 kcal); rasvaa 3,1 g; hiilareita 65,2 g; kuitua 8,5 g
Hapan blondi Valkoinen, riisistä + maissista täysjyväriisijauho, luomumaissijauho, psyllium, suola, juuri 1453 kJ (347 kcal); rasvaa 2,2 g; hiilareita 72,3 g; kuitua 5,2 g
Osasto:

Kuvaus

Hapankorput ovat ohuen rapsakoita ja valmistettu ilman hiivaa suomalaisen hapanleipäperinteen hengessä. Ne tehdään täysjyväisistä, luontaisesti gluteenittomista aineksista: Kulkurissa on reilusti happamuutta (saatavana kuminalla tai ilman), Junkkari on maultaan miedompi ja Lukkari jotain siltä väliltä. Kalastajan korput puolestaan eroavat muista siinä, että niissä ei ole pellavarouhetta. Tarjolla on myös Kisälin ja Hapan blondi. Eilamari

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hapankorput”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *